воскресенье, 6 апреля 2014 г.

Александр Васильев in Vilnius!

Sveiki visi! 

Šiandien nusprendžiau pasidalinti su Jumis savo įspūdžiais iš kovo 31 dieną vykusio A.Vasiljevo parodos atidarymo. 



Ši paroda yra pristatyta VCUP, ekspozicijoje yra pateikti 80-tųjų metų mados tendencijos. Suknelės, kostiumėliai, papuošalai, akiniai, bateliai, kepuraitės, delninukės, tų metų mados žurnalai.... Gausybė visko, akys net nežino į ką žiūrėti, nes viskas labai gražu, blizga, marga!!! 







Kovo 31d. 18val įvyko iškilmingas parodos atidarymas, į kurį atvyko pats maestro ir supažindino visus atvykusiuosius su to laikotarpio mada, mados tendencijomis bei nuo ko tai priklausė, kas madai turėjo didžiausią įtaką. 

Reikia pripažinti, kad A. Vasiljevas iš tiesų yra genijus. Tai ne tik mados istorikas, scenografas ir interjero dizaineris bet ir labai įdomus bei mielas, šmaikštus žmogus. Nuo pat pirmų akimirkų, kai pasirodė 5 VCUP aukšte, jis visus privertė nusišypsoti bet pasidžiaugti kartu su visais, puikiai kartu praleisti laiką. 

Mados istorikas kalbėdamas apie pristatomą kolekciją sakė taip: visus čia pristatytus rūbus galima laisvai nešioti ir šiandien, kadangi mada vis "sukasi ratu" ir 80-taisiais madingos sodrios spalvos, tamsios pėdkelnės, auksiniai masyvūs papuošalai, languotos medžiagos vėl yra populiarūs šiandien.
Taip pat jis palinkėjo kiekvienai moteriai, merginai neieškoti savo mados,tačiau susirasti savo stilių.
Po parodos pristatymo savo žiūrovams bei gerbėjams buvo iškilmingai perkirpta raudonoji juosta ir maestro atsisėdo į krėslą, kad galėtų visiems norintiems palikti autografą jo parašytose knygose, kurias, beje galima buvo įsigyti tą dieną 5 aukšte įsikūrusiame knygyno stende. 

Aš taip pat nebuvau išimtis. Nusipirkusi dar prieš parodos pradžią jo paskutinę knygą išleista lietuvių kalba "Mados likimai" atsistojau į eilę ir gavau A. Vasiljevo autografą. 



Ir žinoma jo visiems žinoma citata: "vaikytis madą yra sunku, o nesivaikyti-kvaila".

Комментариев нет:

Отправить комментарий